read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback

reader Hero Aku Tomboy

❮PDF❯ ✅ Hero Aku Tomboy Author Arisa Eriza – Citybreakscheap.co.uk Khairul Ezzairy merupakan pelajar yang menitikberatkan soal agama telah menjadi popular kerana kelebihannya yang dapat melihat sesuatu yang paranormal dan telah membantu menyelesaikan kes misteri di uPDF Hero Aku Tomboy Author Arisa Eriza Citybreakscheapcouk Khairul Ezzairy merupakan pelajar yang menitikberatkan soal agama telah menjadi popular kerana kelebihannya yang dapat melihat sesuatu yang paranormal dan telah membantu menyelesaikan kes misteri di u Khairul Ezzairy merupakan pelajar yang menitikberatkan soal agama telah menjadi popular kerana kelebihannya yang dapat melihat sesuatu yang paranormal dan telah membantu menyelesaikan kes misteri di universitinya Kehidupannya yang biasa biasa saja itu telah berubah setelah bertembung dengan FazKejadian yang tidak dijangka telah membawa mereka ke alam perkahwinan tanpa rela Faz yang terkenal d

Arisa Eriza è Hero Aku Tomboy book

Angan cinta pertamanya untuk menagih kembali kasihnya membuatkan dia semakin stres dan akhirnya mengakui dalam diam yang dia mencintai Khairul tambahan pula apabila mereka hidup sebumbungKehadiran orang baru pula tanpa disedari membuatkan hubungan mereka semakin goyah Ada yang sayang pada Khairul ada yang cinta pada Faz Hubungan mereka bertambah parah selepas perwatakan tomboy Faz yang sering dilindungi daripada keluarga Khairul terbongkar Masalah demi masalah muncul dan adakah jodoh mereka masih panjang? Berjayakah Khairul menyelamatkan rumah tangga mereka? Ataupun memang mereka tidak ditakdirkan untuk bersama hingga ke syurga?“Apa kau pandang kau ingat kau dah cukup comel?”

ebook ´ Hero Aku Tomboy è Arisa Eriza

Hero Aku TomboyEngan gangsterisme dan ego ada rupa dan kaya memang sangat membenci statusnya yang telah berkahwin apatah lagi dengan si nerd Khairul Ezzairy Perhubungan Khairul yang baik dengan keluarga Faz akhirnya Berjaya Hero Aku Epub membuatkan Faz menerima Khairul walaupun bukan sebagai seorang suami tetapi sebagai seorang kawan sehingga suatu insiden berlaku semasa 'bulan madu' pertama merekaSemenjak itu Khairul yang sudah awal awal lagi jatuh hati dengan Faz walaupun dengan perwatakan Faz yang tomboy itu semakin menyayangi Faz Faz pula tetap dengan pendiriannya menepis perasaan yang tidak disedari tumbuh itu kerana kebenciannya kepada lelaki 'cinta pertama'nya dahulu Kepul

read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback .

8 Comments on "read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback"

  • Intan Musa

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku TomboyMula mula cerita agak suspens pasal Khairul Ezzairy dapat nampak hantu Tetapi lepas itu dia kena tangkap khalwat dengan tomboy kampus Fazlah Joanna Mohamad Faz Mereka terus dinikahkan Mereka mula cuba mengenali diri masing masing dan mereka semakin rapat selepas beberapa insiden Khairul berkomunikasi dengan hantu Khairul cuba mendidik Faz menjadi seorang Muslimah tetapi sebelum Faz sempat berubah perhubungan mereka dicuba dengan helah Hayati Akhirnya Khairul dipaksa berkahwin dengan Hayati Faz mula sedar akan kesilapan diri dan cuba untuk memperbaiki hubungannya bersama Khairul Khairul tersepit antara sayang dan tanggungj


  • shahzy

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku TomboySorry tapi naskah ni memang tak boleh mencerna dalam kepala Mungkin sebab saya bukan peminat tegar Ghost Whisperer kot Sebabnya saya ni bukannya seorang pembaca dari golongan cerita cerita mistik Saya ni penakut gila  Tapi untuk naskah ni saya cuba juga habiskan wpun banyak kali speeding Just nak tahu macamana Khairul bertemu dengan Faz dan akhirnya berkahwinOkay Kisah Khairul lelaki yang boleh melihat paranormal hinggakan boleh bercakap dengan ‘hantu’ Malah boleh pula membantu menyelesaikan masalah mereka yang tertangguh Malah boleh sampai tolong kutip tulang tulang yang dah tertanam bertahun tahun lamanya Huhuhuhu bulu roma dah na


  • Sha Mohamed

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku TomboyOkayAda seram kelakar cinta persahabatan dan perkahwinan


  • Shameera Aimaa

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku TomboyCerita yang agak sempoi lelaki yang ala2 ustaz kahwin dengan tomboy Kasar habis depa laki bini ni tapi sweet Ada sikit bab paranomal sebab si hero ni ada kelebihan nampak dan bercakap dengan entiti yang manusia lain tak nampak Ada sikit part hubungan sesama jenis Aduhaii rupa rupanya Si Shahril tu jatuh cinta dengan Khairul Oklah cerita ni takda la kebetulan melampau sangat Kau kawen dengan aku adik aku kawen dengan kawan kau etc Cuma ada bahagian2 tertentu yang tergantung dan kalau dikeluarkan pun tak mencacatkan cerita Contoh part shahril dan adik dia melalui kawasan yang agak menyeramkan tiba tiba ada kereta masuk gaung dan hilang Ingatkan Shahril pun dah dapat keistimewaan untuk merungkai misteri kereta tu Adehh


  • Tie Tinie

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku Tomboyselamat sudah buku nietapi lambat sikit nak masuk sini hohohomula2 baca buku nie mcm oh myyy seram kot boleh tengok hantu berckp ngan hantu ohhh pitam 2 menetkikikikibut overall cerita dia ok bestso u guys boleh baca mungkin ramai yg dah baca sbb buku nie dah keluar bln 7 lagi hehehhew tie je yg baru bacaok guy enjoy reading


  • Joy (Cheery♡Reads)

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku Tomboy35 50


  • Siti Raudhah

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku Tomboycerita yg selamba lain dr yg lainx rugi baca


  • Shauqi Qayyum

    read doc Ö Hero Aku Tomboy ☆ Paperback Hero Aku Tomboybest