read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap

book ¾ Hantu Punya Bos Î Dekna Lee

Ahaja aduan yang Abby terima daripada Diela sehinggakan hatinya ikut menyimpan rasa benci terhadap lelaki bernama Arrayyan itu “Kau tau tak pagi tadi dia kutuk telinga capang aku ni? Dia minta aku buatkan dia air dalam gelas besar sebesar telinga aku ni Hantu Punya Bos Macamlah telinga dia lawa sangat Telinga dia tu berkerepot macam keropok goreng” DielaBaru hari pertama Abby bekerja di situ Arrayyan sudah naik gila Setiap kali dia menjerkah Abby ikut membalasnya dengan jerkahan ‘Hantu Punya Bos

pdf Hantu Punya Bos

Hantu Punya BosReading Hantu Punya Bos Author Dekna Lee Citybreakscheapcouk Sinopsis BEKERJA sebumbung dengan Arrayyan Zainuddin memang tidak pernah terlintas di fikiran Abby Tambahan pula setelah mendengar kutukan Diela terhadap lelaki itu Setiap hari ada sahaja aduan yang A Sinopsis BEKERJA sebumbung dengan Arrayyan Zainuddin memang tidak pernah terlintas di fikiran Abby Tambahan pula setelah mendengar kutukan Diela terhadap lelaki itu Setiap hari ada Hantu Punya PDF or s

Dekna Lee Î Hantu Punya Bos reader

❰Reading❯ ➸ Hantu Punya Bos Author Dekna Lee – Citybreakscheap.co.uk Sinopsis BEKERJA sebumbung dengan Arrayyan Zainuddin memang tidak pernah terlintas di fikiran Abby Tambahan pula setelah mendengar kutukan Diela terhadap lelaki itu Setiap hari ada sahaja aduan yang A’ Kadang kadang Abby sertakan dengan bonus iaitu penampar Terkedu Arrayyan dibuatnya Mujurlah Abby ada alasan MELATAH Kalau tidak sudah pasti tapak tangannya singgah ke muka Abby semula Entah sejak bila dari meluat tengok Abby kini dia mahu melihat Abby selalu Kewujudan Wandi membuatkan dia tidak tentu hala Dia terpaksa mengambil langkah agresif dengan ‘mengheret’ gadis itu ke Melaka bersamanya untuk meluahkan rasa cinta yang baru berputik itu Dapatkah Abby menerima bos yang berperangai hantu itu

read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap .

10 Comments on "read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap"

  • Kamaliah

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosI'm so so sorry not my cuppa tea


  • Puteri Novella

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosHantu Punya Bos By Dekna Lee Terbitan Love Novel PublicationAbby bekerja sebagai seorang PA kepada Arrayyan Zainuddin kerana terdesak atas sebab? ; walaupun


  • Joy (Cheery♡Reads)

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosOrang cakap best tapi bagi saya cerita ni macam budak2 je childish lah memandangkan hero kita dah 31 tahun Bagi Joy ok je cerita nie Heroin kita pun childish jugak Fikiran dan perlakuan mereka tak realistik sampai susah Joy mau telan dan percayaSorry ya sebab tak berkenan sangat dengan cerita ini


  • Fiza

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosRomentik komedi Kisah cinta yg ringan konflik pun sket² je merajuk pujuk merajuk pujukTertarik utk beli baca sbb ayat² dlm criter ni rasa lawak sgt masa bc kat blog Rasanya kekuatan novel ni terletak kat ayat² komedinya yg tersendiri Permulaan yg baik utk penulis baru muda rumaja mcm Dekna Lee ni


  • Alfa Syamimi

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosMula mula baca gelak sakanlah jugak Tak tahan bila imagine macam mana Abby melatah depan Arrayyan Suka dengan watak clumsy macam AbbyTapi mood agak spoilt bila part diorang dah start couple tu Mungkin uhm 1 I just don't like the way diorang address themselves Bee Sayang ke? Agak geli r 2 Masing masing sering cakap kalau lepas nikah macam macam boleh buat CZontoh macam


  • Nelyya Rose

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosOne word to describe this book; funny I had an enjoyable read Actually I tak kisah sgt la novel yg pakai bahasa pasar ni kan sempoi gilo but I loike Mmg kena dgn jiwa I Novel bertemakan romantik komedi ni tak banyak konflik sangat a light reading So to those yg nak luangka


  • Intan Musa

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosNur Baity Jannati Abby adalah seorang gadis yang lurus bendul dan kuat melatah Dia terpaksa bekerja dengan Arrayyan Zainudin seorang bos yang garang dan suka sangat menjerkah para pekerjanya untuk menampung ibunya yang tengah sakit Sikap Abby yang lurus dan suka menjawab membuat dia sering di marahi oleh Arrayyan dan dengan itu mereka lebih mengenali diri masing masing Lama kelamaan mereka mula jatuh cinta Arrayyan mula menunjukkan sikapnya yang manja dan 'protective' Abby juga mula menunjukkan sifatnya yang manja dan mengambil berat Perjalanan cinta mereka ada cubaan tetapi mereka dapat mengharungi ia bersama Bila ada ya


  • Ayana Fey

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya Bos3 untuk effort penulis kerana berjaya menghasilkan sebuah novelMungkin kerana faktor usia jadi saya tak boleh nak 'klik' dengan novel ini Mungkin sesuai dengan muda mudi tetapi untuk pembaca berusia 30 an seperti saya kening asyik ternaik sahaja bila tiba bahagian yang dikatakan lawak itu Ada typo here and there yang sedikit mengganggu kosentrasi Mungkin pada orang lain itu semua tidak mengapa tetapi untuk seorang minor OCD seperti saya itu sedikit menjatuhkan mood hendak membaca Apa apa


  • Cahaya Iffah

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya Bosnk letgo novel ni rm10 berminat blh pm


  • Naira2975

    read epub ´ Hantu Punya Bos æ citybreakscheap Hantu Punya BosOkay lah cerita ni If you want to look for something light to read this will be it It's also a romantic comedy The comedy is funny enough without trying too hard ✌️