FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP

DOC Dicintai atau Mencintai

[Reading] ➭ Dicintai atau Mencintai ➵ Myra Ameer – Citybreakscheap.co.uk Kata orang cinta itu manis macam madu tapi baginya cinta itu lebih manis daripada itu Kata orang terluka itu pahit tapi baginya terluka itu peritSengal mental dan gila Itu gelaran untuk lelaki yang beReading Dicintai atau Mencintai Myra Ameer Citybreakscheapcouk Kata orang cinta itu manis macam madu tapi baginya cinta itu lebih manis daripada itu Kata orang terluka itu pahit tapi baginya terluka itu peritSengal mental dan gila Itu gelaran untuk lelaki yang be Kata orang cinta itu manis macam madu tapi baginya cinta itu lebih manis daripada itu Kata orang terluka itu pahit tapi baginya terluka itu peritSengal mental dan gila Itu gelaran untuk lelaki yang bernama M

Myra Ameer ñ Dicintai atau Mencintai MOBI

Yang perasan bagus Perangai tak semenggah dengan rupa Mulut pula ya ampun bukan main berbisa apabila berbicara Satu yang disoal tapi sepuluh yang dijawabnya Kalau disuruh memilih gadis seperti itu memang tidak akan tersenarai langsung sebagai calon pilihan TitikNamun perancangan Allah tiada siapa yang dapat menduga Akhirnya dalam asyik bergaduh rupa rupanya ada sayang dalam hati masing masing“Love you like crazy” ZARI“Tak apa You gilalah sorang sorang nanti I cari boy friend lain” – YRA

EPUB ´ Dicintai atau Mencintai ñ Myra Ameer

Dicintai atau MencintaiOhd Zari Asyraf Bagi yra pertemuan dengan lelaki itu sangat menjengkelkan dan menyampahnya kepada lelaki itu tidak terluah dengan kata Perasaan itu semakin menjadi jadi apabila mereka mula bekerjasama“I cakap dengan you tadi you tak dengar ke?” – ZARI“You cakap dengan I ke?” – Dicintai atau PDFEPUB ² YRA“Ada orang lain lagi ke dalam kereta ni?” – ZARI“Your driver tu bukan orang ke?” – YRABagi Zari gadis yang bernama yrana Najwa itu pula seorang

FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP .

10 Comments on "FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP"

  • kuzzeen

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau Mencintai Naskah untuk dilepaskan; RM2100 Pm je Tiada apa apa yang tidak kena dengan DICINTAI ATAU MENCINTAI ini Kecuali untuk plot percintaan yg agak meleret antara Kyra dan Zarif sebelum tiba ke kemuncak terputusnya ikatan pertunangan antara mereka Kagum bila tiba babak kematian Amni rintihan Kyra atas kehilangan sahabat karibnya betul betul meruntun jiwa Pengorbanan Kyra dan Zarif juga menyentuh rasa ketika masing masing bersedia menerima hakikat jodoh itu bukan milik mereka Ditambah dengan selitan teguran secara halus oleh penulisnya DAM sepatutnya ku label sebagai naskah yang perfectTAPI Aku cintakan dirimu Aku jua begitu Janji kau takan tinggalkan daku Aku berjanji takan meninggalkanmu selagi ada hayatku aduhhhh sesak nafasku melewati ucapan cinta sebegitu ayat 'seformal' itu bukan untukku dan 'pertembungan' dengan ayat2 cinta sebegini yang men


  • Nonieღserenity2bliss

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau Mencintai Announcement before review N nak jual buku ni for RM17 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM 35 stars Darn GR for not wanting to implement the 05 star system Overall novel ini memuaskan walaupun feeling N terhadap yra setakat suam suam kuku saja Watak Zari yang macam bagus tu pun pada mulanya N tak suka but he grew on me Mungkin ada yang akan rasa cerita ni dragging tapi pada N pace cerita ni cukup baik kerana ia dapat menggambarkan the growth in their relationship Banyak jugak asam garam yang terpaksa dorang telan adik yang cemburu business riv


  • Faradina Azlin Azahar

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiTotally recommended seyesly wondering pernahkan karya Myra Ameer yg x berair mata dan memikat hati?? hrmmm yg penting ia superb once dah pegang asyik nak baca kalu tengah2 malam mmg bengkak2 mata la membacanyerdifferent and yet enticing enough to keep reader focus on each pages


  • Cikgu Izanorliza

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiDAM – Dicintai Atau Mencintai karya Myra Ameer aka ameera ameer mengisahkan kisah uda dan dara yang menikmati saat saat manis di alam percintaan dan saat saat sedih dalam percintaan bak kata pepatah jika takut dilambung ombak jangan berumah di tepi pantai Plot permulaan cerita dimulakan dengan pertemuan antara yrana Najwa dengan Zari Asra Zari telah melanggar yra menyebabkan air sirap yang dibawa oleh yra tumpah telah menimbulkan rasa benci yra terhadap Zari Ketika itu yra sedang ber’dating’ dengan adik Zari Azmin Pertemuan demi pertemuan yang berlaku antara Zari dengan yra telah menimbulkan bibit bibit cinta antara mereka be


  • Ayman Hyeqal

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiDicintai Atau Mencintai karya Ameera Ameer terbitan Karya Seni sebuah naskah cinta yg bisa dihadam dgn baik ada lucu suka dan duka mengisahkan percintaan antara Zari dan yra percintaan yg bermula atas dasar kerja cinta yg bersemi tanpa disedari yg akhirnya melukakan hati insan lain hati siapa yg terluka kenalah baca Zari mempunyai seorang adik yg bernama Azmin pada dasarnya Azmin terlebih dahulu mengenali yra tp yra hanya menganggap Azmin sbgai sahabat sejati tanpa sedar dlm diam Azmin juga menyintai yra adakah Azmin berjaya merebut cinta yra ni pun kena baca ok yra mempunyai seorg


  • Wan Suraya Nadia

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiDicintai atau Mencintai DAM Sebuah naskah yang mempunyai banyak kisah suka dan dukanya yang tersendiri penceritaan yang penuh dengan kasih sayang dan pengorbanan Melaluinya banyak mengajar erti memahami sebuah takdir ‘Perancangan manusia tidak boleh melawan perancangan Allah’ apa yang kita inginkan tidak semestinya akan diperolehi ketika itu juga Kisah bermula dengan pertemuan antara yrana Najwa dan Mohd Zari Asyraf yang mencetuskan satu rasa tidak menyenangi antara satu sama lain atas urusan kerja mereka bertemu kemb


  • Puteri Novella

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiSeperti biasa karya Ameera Ameer tidak pernah menghampakan pu3karya pertama dan kedua dari SR Publication dan karya ketiga dari Karya Seni dengan nama pena


  • Siti

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiPehhhh saya dah selesai membaca DAM nieSis Penulis Myra Ameer WOWWWW citer nir memang bestla pada awalan cerita memang santai mcm biaser tapi biler masuk part yg nak tengahla kan pehhhh nak marah pun ada sedih pun ada tersedu sedan di buatnyer tapi citer nie memang gilerrr best SYABAS Sis bak kata Meng Meng ' SAYA SUKA SAYA SUKA' giler ko best


  • Zyra

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiBaru ada rezeki nak baca buku Myra Ameer Betul la org cakap novel Myra Ameer dengan air mata tu dh sinonim dh hahahaMasa awal2 agak lama jgk la nk hadam sbb rasa mcm lambat lg ke nk sampai kt part konflik yg betul2 hebat ni? Ke mmg takde konflik hebat?Sekali sampai part wawa tunang ngan zari tu baru start takleh benti baca novel ni Banyak nau konflik menguji perasaaan Nangis banyak la baca novel ni 😭Suka konflik yg plot twist mc


  • Jaja A

    FREE PDF Ã BOOK Dicintai atau Mencintai à CITYBREAKSCHEAP Dicintai atau MencintaiDAM memaparkan kisah cinta yang biasa pada awalnya Namun menjadi agak rumit tatkala si tunang ditangkap berkhalwat dengan kakak tersayangkonflik tercetus namun alasan si kakak kurang konkrit berbanding sakitnya si adikNamun bahagia tetap milik merekaPadaku naskah ini ok sahaja 32